Ontdek wat er voor uw werknemers gaat veranderen

Vaak wordt ons gevraagd wat er CAO-technisch verandert voor medewerkers als een bedrijf kiest voor backoffice ondersteuning bij Payoffice B.V.. Wij leggen u dit graag uit. Om te beginnen houdt het uitbesteden van uw backoffice in dat u het juridisch werkgeverschap over uw medewerkers straks aan ons overdraagt. Wij zijn aangesloten bij de NBBU. Hiermee valt uw personeel straks onder deze CAO. Maar wat houdt deze CAO precies in? En kunnen er zaken meegenomen worden uit de eigen CAO van uw onderneming? Lees alles over backoffice ondersteuning en CAO’s in dit nieuwsbericht!

Zo ziet onze CAO eruit

Onze CAO is zeer aantrekkelijk ingericht voor uw medewerkers. Zo ontvangen zij een ruim pakket aan reserveringen van 21,7% vakantiegeld, vakantiedagen, kort verzuim en wachtdagcompensatie. Heeft u in uw eigen CAO bepaalde regels en zaken staan die u graag wilt blijven behouden voor uw personeel? Ook als wij straks de juridisch werkgever van uw werknemers zijn? U kunt het pakket arbeidsvoorwaarden dat wij hanteren probleemloos aanvullen met voorwaarden uit uw eigen CAO. Denk bijvoorbeeld aan regelingen over toeslagen en overige vergoedingen. U begrijpt, uw werknemers hoeven helemaal geen verandering te ervaren als u kiest voor het uitbesteden van uw backoffice!

Behoud zelf de dagelijkse regie in uw onderhoud

Dat wij straks fungeren als de juridisch werkgever van uw personeel, betekent niet dat u alle controle, aansturing en binding met uw medewerkers kwijtraakt. Integendeel! Doordat wij u vele taken, zorgen, risico’s en verplichtingen uit handen nemen aangaande de salarisadministratie, houdt u meer tijd en energie over voor de dagelijkse en directe regie in uw onderneming. U ontvangt daardoor meer gelegenheid om een goede band op te bouwen met uw personeel, de voortgang van projecten optimaal te monitoren en de juiste leiding te geven. Omdat wij bovendien werken met een gebruiksvriendelijk software programma, kunt u altijd en eenvoudig uw financiële zaken inzien. Kortom, als u uw backoffice gaat uitbesteden, wordt ondernemen weer leuk!

Maak een afspraak met ons over backoffice ondersteuning en uw CAO

Wilt u meer weten over onze backoffice CAO? Weet u nu al welke punten uit uw eigen CAO u over wilt nemen in de nieuwe CAO voor uw werknemers? Bespreek dan met ons uw wensen voor de nieuwe arbeidsovereenkomsten van uw personeel. Wij vervullen onze rol als juridisch werkgever graag precies zoals u voor ogen heeft. Maak direct een afspraak met de backoffice specialisten van Payoffice B.V. door te bellen naar 040 – 30 38 500, stuur een e-mail naar info@payoffice.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij stellen graag precies die CAO voor uw backoffice ondersteuning op die naadloos aansluit bij uw onderneming, bedrijfsvoering en wensen!