Voordelen van backoffice ondersteuning

Voordelen van backoffice ondersteuning

Omdat het onze taak als dienstverlener is om jouw werk zo gemakkelijk mogelijk te maken, zetten we hier nog eens alle voordelen overzichtelijk op een rijtje. Als je Payoffice B.V. inschakelt voor je backoffice ondersteuning wordt Payoffice B.V. de juridische ‘baas’ van je uitzendkrachten. Wij nemen immers de werving en selectie over. Dat brengt grote voordelen met zich mee.

Het mooie van een backoffice constructie bij Payoffice B.V. is dat je de overeenkomst op elk gewenst moment kan opzeggen. In de praktijk gebeurt dit echter zelden. De voordelen zijn evident. Nadelen zijn er nauwelijks. In het belang van een zo groot mogelijke transparantie besteden we hier natuurlijk ook aandacht aan. Eigenlijk gaat het bij nadelen vooral om misverstanden die er bestaan omtrent de werkwijze. Deze zullen we op een andere pagina behandelen. Dus laten we nu eerst eens kijken waarom bedrijven zo graag hun backoffice uitbesteden.

  • Je hebt minder (vast) personeel nodig, want Payoffice B.V. neemt je veel werk uit handen.
  • Je hebt altijd op het juiste personeel op het juiste moment.
  • Geen omkijken meer naar je salarisadministratie van flexkrachten, omdat Payoffice zaken als urenbriefjes, loonuitbetalingen en facturering aan opdrachtgevers regelt.
  • Je hoeft ook geen financiële reserve aan te houden om loon aan uitzendkrachten voor te schieten, omdat opdrachtgevers nou eenmaal altijd later betalen.
  • Je hoeft je niet te verdiepen in allerlei juridische zaken die het werken met tijdelijk personeel met zich meebrengt.
  • Je loopt minder bedrijfsrisico, omdat je niet te maken krijgt met langdurig zieke medewerkers, lastige ontslagprocedures, aansprakelijkheid e.d.
  • Je kan je volledig storten op wat je het liefst doet.
  • Je bent zeker van een transparante en betrouwbare backoffice ondersteuning bij Payoffice B.V. dankzij onze NEN 4400-1 verklaring.
  • Payoffice B.V. is in het bezit van alle belangrijke branchekeurmerken en certificeringen, zodat je nagenoeg geen risico loopt op ketenaansprakelijkheid.
  • Doordat Payoffice B.V. voldoet aan en kennis heeft van alle toepasselijke wet- en regelgeving bieden wij jou maximale zekerheid.

Specialistische kennis

Een Amerikaanse zakenman zei ooit over het maken van reclame dat ‘zaken doen zonder reclame te maken hetzelfde is als knipogen naar een meisje in het donker’. Dat is uiteraard niet heel effectief. Deze uitspraak is net zo goed van toepassing op backoffice ondersteuning. In onze moderne economie zijn de voordelen van een backoffice constructie onmisbaar. Een soepele loonadministratie vereist kennis en ervaring. Uitbesteding hiervan aan erkende specialisten is dan ook geen overbodige luxe. Tot slot zijn er ook praktische overwegingen. Met Payoffice B.V. ben je voor eens en altijd af van lastige vragen van uitzendkrachten. Je hebt wel wat beters te doen.

Vraag een offerte aan

Je kunt nu geheel vrijblijvend een offerte aanvragen dan weet je precies waar je aan toe bent. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via tel. 040 30 38 500. Laat je niet aftroeven door de concurrentie en kies nu voor Payoffice B.V.!