Tarieven

Tarieven

In de monotone backoffice-markt onderscheidt Payoffice B.V. zich met de in eigen huis ontwikkelde software. Dit geheime wapen zorgt ervoor dat wij in staat zijn om een zeer lage omrekenfactor aan onze backoffice-klanten te rekenen. Niet zomaar laag, maar hét laagste tarief. Dus als je al klant bent bij een backoffice bedrijf schroom niet om je gegevens achter te laten of contact met ons op te nemen. Wij doen je graag een scherpere aanbieding.

Wij zijn dé aanbieder van backoffice ondersteuning

Laten we het maar gewoon zeggen: We zijn de beste backoffice dienstverlener van Nederland. Daarom bieden we jou het meeste competitieve tarief in de branche aan. Wij geloven in onze dienstverlening en met onze eigen software zijn we in staat om enorme administratieve processen te verwerken. Daarom kunnen we elk bedrijf van klein tot groot gebruik laten maken van onze backoffice ondersteuning. Onze expertise en capaciteit zorgen ervoor dat we jou een unieke prijsgarantie kunnen bieden. Bij Payoffice B.V. betaal je nooit te veel. Wij betalen namelijk het verschil terug als de concurrent goedkoper is. Lees verder om te zien wat we bedoelen.

Hoe wij de kosten berekenen

Wanneer je voor onze backoffice oplossing kiest, nemen wij het juridisch werkgeverschap van je over. Je ontvangt van ons dan ook wekelijks een overzichtelijk gespecificeerde inkoopfactuur. Op deze factuur vermelden wij het aantal uren dat de uitzendkrachten hebben gewerkt, vermenigvuldigd met de omrekenfactor. Tel uit je winst.

Backoffice uitbesteden: de voordelen

 • Opstellen van arbeidscontracten
 • Afdragen van sociale premies
 • Maken van jaaropgaven
 • De juiste ontslagprocedures volgen
 • Loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid
 • Verwerking van CAO- en wetswijzigingen

Gegarandeerd de beste

Dankzij onze eigen software kunnen jouw uitzendkrachten eenvoudig en snel online hun uren doorgeven en loonstrookjes checken. Mede dankzij dit softwarepakket kunnen we de tarieven laag houden ongeacht waar in Nederland je zit. De belangrijkste reden om voor Payoffice B.V. te kiezen is de gemoedsrust die het je geeft. Met de nieuwe WAB-wet zullen steeds meer backoffice bedrijven in de problemen komen, waar jij de dupe van wordt. Heb je op dit moment nog marge tegoed van je vorige backoffice partner neem dan contact op met ons. Wellicht kunnen wij die marge compenseren middels een keiharde cashback regeling.

Veelvoorkomende valkuilen

 • Backofficepartij failliet.
 • Niet verzekerd.
 • Debiteur betaalt te traag.
 • Boete SNCU.
 • Marge inhouding tot dat debiteuren betaald hebben.

Payoffice B.V. biedt zekerheid

Wij hanteren enkel ALL-INN tarieven dus kom je achteraf nooit voor nare verrassingen te staan. Payoffice B.V. kiest er ook bewust voor om al zijn inleners te verzekeren. Daarnaast zijn we zelf NEN-4400-1 en Pay-oke gecertificeerd. Doordat we aangesloten zijn bij het NBBU ben je ook gegarandeerd dat wij volgens de geldende cao uitbetalen en de juiste inleners beloning toepassen. Wanneer je voor Payoffice B.V. kiest, kies je voor zekerheid.

Meer weten over onze dienstverlening of over de betere prijzen voor backoffice ondersteuning in Nederland? Neem contact met ons op via tel. 040 30 38 500 voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.