Backoffice ondersteuning bedrijven

Backoffice ondersteuning voor wie?

Payoffice B.V. biedt backoffice ondersteuning voor werkgevers. Dit is een zeer effectieve service voor werkgevers, wij houden ons bezig met backoffice werkzaamheden van uw bedrijf en dit kunnen wij geheel uit handen nemen. Spreekt dit u aan en wilt u zich volledig ontzorgen en kunnen richten op uw core business?  Dan is Payoffice B.V. backoffice de ideale keuze voor uw bedrijf. Wij bieden u volledig gecertificeerde backoffice services. Daarbij kijken wij verder dan alleen het werven en selecteren van uitzendkrachten en de daarbij behorende administratie en het debiteurenbeheer.

Voordelen backoffice voor bedrijven

Backoffice ondersteuning voor bedrijven kent een groot aantal voordelen. Wij richten ons op de corebusiness met backoffice, zoals het werven en selecteren van uitzendkrachten, het verzorgen van de loonadministratie en salarisadministratie en de werkzaamheden worden uitgevoerd onder uw eigen bedrijfsnaam/logo. Er is altijd een deskundige helpdesk aanwezig die u kan voorzien van de nodige antwoorden.

Backoffice bedrijven uitbesteden

Als u gebruik maakt van de backoffice ondersteuning van Payoffice B.V. dan hoeft u zich alleen maar bezig te houden met de kernactiviteiten van uw onderneming. Wij nemen alle backoffice werkzaamheden van uw bedrijf over. Daarbij kunt u denken aan de werving- en selectieprocedure van uitzendkrachten en alle administratieve werkzaamheden. Wilt u graag weten wat Payoffice B.V. voor u kan betekenen en wat de voordelen zijn voor uw onderneming als u voor het uitbesteden van uw backoffice kiest? Neemt u dan nu contact met ons op, zodat wij u van dienst kunnen zijn en uw vragen kunnen beantwoorden. Payoffice B.V. staat altijd voor u klaar en ook voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek zijn wij er voor u!

Vraag een offerte aan

Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel. 06 – 382 46 783.