Waarom een eigen uitzendbureau starten?

Waarom een eigen uitzendbureau starten?

Laten we er niet omheen draaien. In de uitzendbranche is geld te verdienen, veel geld. Door de globalisering is de markt voor uitzendpersoneel enorm gegroeid. Technologische vooruitgang en toenemende arbeidsdeling zorgen ervoor dat intermediairs een steeds belangrijkere rol hebben kunnen innemen. Daarnaast is het hebben van een vaste baan niet langer meer de ultieme droom voor iedere werknemer. We zijn de 21e eeuw dan ook ingegaan met een andere focus op arbeid. We gaan flexibeler om met werk en houden graag de regie in eigen hand.

Dit zorgt ook voor uitdagingen. Economische conjunctuur zorgt voor pieken en dalen. Dat betekent dat werkgevers wisselende behoeftes hebben. In tijden van hoogconjunctuur is er vaak meer werk dan arbeid, terwijl je als bedrijf in tijden van laagconjunctuur juist wil afslanken. Het harmoniseren van vraag en aanbod is dan ook een blijvende uitdaging.

Daarom begin je een uitzendbureau

Het vinden van adequaat geschoold personeel voor het juiste bedrijf op het juiste moment is de voornaamste taak van een uitzendbureau. Als uitzendbureau ben je de spil tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Ben je iemand die mensen graag verbindt? Denk je dat je in staat bent om dikke opdrachtgevers binnen te halen? Weet je altijd de juiste persoon op de juiste plek te krijgen? Dan ben je in de flexbranche op de juiste plek.

Geen zorgen met Payoffice B.V.

Met de ondersteuning van Payoffice B.V. hoef je nu niet meer alles alleen te doen. Dankzij onze backoffice constructie kan je nu vanuit je kracht werken. Daarnaast kan je gebruik van onze jarenlange expertise in de uitzendbranche. Hieronder een overzicht van wat je van ons mag verwachten.

 

  • Payoffice B.V. verzorgt de verwerking van administratieve processen (urenbriefjes, loonadministratie, factureren aan opdrachtgevers, werkgeversafdrachten, aangaan en opzeggen van contracten e.d.).
  • Wij zetten onze uitgebreide kennis van de uitzendbranche in voor jouw bedrijf.
  • Alle administratie wordt uitgevoerd onder jouw eigen bedrijfsnaam en huisstijl.
  • Werven en selecteren van gekwalificeerde uitzendkrachten.
  • Een deskundige helpdesk.
  • Een scherp tarief.