Welkom in de wereld van factoren, percentages en toeslagen

Bent u wel eens benieuwd geweest naar hoe alle omrekenfactoren bij het uitzenden en de ondersteuning van uw backoffice worden berekend? En zitten er eigenlijk verschillen tussen de kosten van beiden? In dit blog bespreken we onder andere waar de kosten uit bestaan, zodat u hier goed van op de hoogte bent.

De kosten van backoffice ondersteuning

De kosten van backoffice ondersteuning bestaan uit een aantal factoren, percentages en toeslagen. Wanneer u als werkgever personeel in dienst heeft, ervaart u dit ook. Dan heeft u te maken met bijvoorbeeld het nettoloon, met pensioenen en met verzekeringen. Daarnaast heeft u als werkgever te maken met factoren als ziekte en ontslag. Wanneer een medewerker bijvoorbeeld ziek is, dan kost dat u en uw onderneming aardig wat geld. Besteedt u dit uit? Dan ervaart u de risico’s met betrekking tot ontslag en ziekte van uw medewerkers niet. Eigenlijk zou u daarom de kosten van de het backoffice ondersteuning kunnen vergelijken met uw eigen kosten. Hierdoor komt namelijk goed naar voren welke voordelen u haalt uit als u kiest voor het uitbesteden van w backoffice.

Valkuilen bij het uitbesteden van uw backoffice

Helaas zijn er genoeg backoffice ondersteuners die vaak de fout in gaan en bepaalde valkuilen niet aan zien komen. Slordige fouten als een verkeerde opslag hanteren of onnodig door blijven factureren, zijn erg vervelend als u in vertrouwen uw backoffice heeft uitbesteed. Daarom zijn wij bekend met deze valkuilen en spelen wij hier goed op in met onze all-in tarieven. Kiest u voor onze backoffice ondersteuning? Dan zijn dit de valkuilen die wij omzeilen:

Ervaar onze all-in tarieven met een betere prijs-garantie

Houdt u niet van die valkuilen en vindt u het erg vervelend om voor financiële verrassingen te komen staan? Kies dan voor backoffice ondersteuning van Payoffice B.V. en profiteer van onze all-in tarieven. U kiest bij ons voor zekerheid. Dankzij ons ontwikkelde computersysteem kunnen uw werknemers zelf online hun uren doorgeven en hun loonstroken inzien. Hierdoor kunnen wij u onder andere een scherp tarief aanbieden! Daarnaast komen wij onze betere prijs-garantie altijd na. Vindt u een beter bedrijf? Dan stellen wij onze prijzen bij! Wilt u meer weten over onze betrouwbare dienstverlening? Bel ons gerust via 0854019125 of stuur een e-mail naar info@payoffice.nl en we helpen u graag verder!