Maritieme techniek

Dit is Hollandse glorie in zijn puurste vorm. Met deze tak van sport is Nederland groot geworden en geniet het aanzien in de rest van de wereld. Al vanaf de Gouden Eeuw kent ons kleine landje een grote traditie als het aankomt op maritieme techniek. Als zeevarende handelsnatie is de scheepvaart altijd belangrijk geweest voor de welvaart en het succes van Nederland.

Een van de bekendste innovaties op het gebied van maritieme techniek is het Nederlandse fluitschip. Tijdens de Gouden Eeuw bestond zo’n 80 procent van de Nederlandse koopvaardij uit fluitschepen. Per jaar werden 400 tot 500 van dergelijke schepen gebouwd. Het fluitschip was bijzonder vanwege zijn smalle dek, het grote ruim en de kleine bemanning. Alle kenmerken van dit schip draaiden om kostenbesparing en winstmaximalisering. De Nederlandse Republiek dreef destijds op grote schaal handel in de Oostzee. Om daar te komen moest men door de Sont en daar werd tol geheven op basis van de breedte van het dek. Door dit innovatieve schip met het smalle dek en het brede ruim kon een maximale lading tegen minimale tol vervoerd worden.

Maritieme techniek heeft dan ook alles te maken met het ontwerpen en bouwen van schepen. De eisen voor schepen zijn tegenwoordig anders dan voorheen. Zo omschrijft de TU Delft een groot schip als een zelfstandig functionerend dorp dat tegelijkertijd geldt als een van de grootste werktuigen die de mensheid tot zijn beschikking heeft. Maritieme techniek omvat daarom tal van gespecialiseerde beroepen omtrent de zeevaart. Of het nou gaat om het optimaliseren van de scheepsconstructie, het bouwen van offshore platforms of ondersteunende beroepen, Payoffice B.V. zorgt voor de juiste persoon op de juiste plaats.

Net als in de Gouden Eeuw wil Payoffice B.V. samen met jou de grootste mogelijke kostenbesparing en winstmaximalisering realiseren. Daarom ontzorgen wij je door de werving en selectie van uitzendkrachten alsmede de salarisadministratie uit handen te nemen. Dankzij ons unieke softwarepakket voorzien wij je van volledige backoffice ondersteuning tegen een scherp tarief. In feite zijn we jouw externe administratieve afdeling, terwijl je zelf de touwtjes in handen houdt zonder stapels papierwerk door te hoeven ploegen.

Wacht daarom niet langer en neem nu contact op voor een afspraak.

Terugbelverzoek

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.