Civiele techniek

Weinig vakgebieden zijn zo belangrijk voor een moderne maatschappij als de civiele techniek. Civiele techniek houdt zich dan ook bezig met het ontwerpen, bouwen, realiseren en onderhouden van alle infrastructuur. Hierbij kun je denken aan leidingwerk, bruggen, gebouwen, dijken, kanalen, wegen en spoorwegen. Het is een sector waarin Nederland zeer vooruitstrevend is. Van origine Nederlandse bouwbedrijven als Ballast Nedam en BAM genieten wereldfaam. Net als de Nederlandse waterwerken, die een mondiaal bouwkundig hoogstandje zijn.

Nederland heeft een naam hoog te houden op het gebied van civiele techniek. Het vakgebied is heel breed, maar één ding is altijd hetzelfde: de veiligheidseisen. Kwaliteit en innovatie door ervaring worden in de breedte door de hele sector gedragen. Payoffice B.V. kan zich daar helemaal in vinden. Met onze vooruitstrevende backoffice software, die het resultaat is van jarenlange ervaring, zit jij veilig.

Als je er nu voor kiest om je backoffice voor uitzendkrachten uit te besteden aan ons, nemen wij de werving- en selectieprocedure van geschikte uitzendkrachten en de daarbij behorende salarisadministratie uit handen. Dat scheelt je een hoop zorgen en tijd. Wij selecteren voor jou de best gekwalificeerde uitzendkrachten, maar uiteindelijk blijf jij natuurlijk zelf de baas over je personeelsbeleid. Dat betekent dat je zelf beslist welke uitzendkrachten je aanneemt en welke je ontslaat. Ook bepaal je zelf de hoogte van het salaris. Je houdt de touwtjes dus stevig in handen zonder alle administratieve rompslomp die erbij komt kijken. 

Wil je dus maximale focus houden op je core business, besteedt dan je backoffice uit aan Payoffice. Wij nemen met plezier de volgende werkzaamheden uit handen: 

  • Werven en selecteren geschikte uitzendkrachten
  • Lonen uitbetalen
  • Jaaropgaven opstellen
  • Opstellen van arbeidscontracten
  • Verwerking van CAO- en wetswijzigingen
  • Contacten onderhouden

Wil je meer weten over onze unieke dienstverlening en onze prijzen? Neem dan direct contact (hyperlink) op om een afspraak te maken. Wij lichten je graag onze werkwijze en bizar scherpe tarieven toe.

Terugbelverzoek

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.