Lees hier alles over de NEN 4400-1 certificering

De NEN 4400-1 certificering: een certificaat dat Payoffice B.V. met trots bezit. Maar wat houdt het certificaat in, wat betekent het voor onze backoffice oplossingen, vanuit welke organisatie komen deze certificeringen en wat heeft u er als klant aan? Vandaag bespreken we het in dit blog.

Het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk

Eigenlijk is NEN 4400-1 een norm waar Nederlandse ondernemingen aan kunnen voldoen. Doen ze dit? Dan ontvangen zij het SNA keurmerk. Het keurmerk komt dan ook van de SNA: Stichting Normering Arbeid. Het SNA-keurmerk is een keurmerk voor de uitzendsector en voor aannemers van werk. Waarom het keurmerk bestaat? Om de risico’s van inleners van arbeid en de opdrachtgevers van werk te beperken. Deze partijen lopen namelijk risico dat ze aansprakelijk worden gesteld voor bepaalde verplichtingen die door de uitlener niet zijn voldaan. Omdat Payoffice B.V. in het bezit is van de NEN 4400-1 certificering, worden we periodiek gecontroleerd op onze verplichtingen uit de arbeid. Hierdoor wordt het risico voor de inlener van het werk beperkt.

Waar worden wij dan op gecontroleerd?

Zoals u heeft kunnen lezen in bovenstaand gedeelte, biedt het certificaat u zekerheid wanneer u voor onze backoffice ondersteuning kiest. Maar waar worden wij dan bijvoorbeeld op gecontroleerd? We hebben enkele voorbeelden voor u op een rijtje gezet:

Wij worden twee keer per jaar door een inspectie-instelling gecontroleerd. Zo zijn wij er zeker van dat wij nog steeds aan deze eisen voldoen. En u weet dan dat ons certificaat tot op de dag van vandaag geldig is!

Wat betekent dit voor u?

Dat u een betrouwbare partner heeft gevonden die bijvoorbeeld uw salarisadministratie verzorgt middels backoffice ondersteuning. Doordat wij worden gecontroleerd op verschillende fronten, weet u zeker dat alles op een wettelijk verantwoorde manier verloopt. Onze medewerkers hebben daarnaast veel cursussen gevolgd en zijn altijd up to date betreft de laatste CAO- en wetswijzigingen. Kies er bijvoorbeeld voor om uw salarisadministratie uit handen te geven en u bent er 100% gegarandeerd van dat dit op een ervaren, professionele en wettelijk juiste manier gebeurt. Bent u benieuwd naar wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op door ons te bellen via 0854019125 Wij bespreken graag de mogelijkheden met u door!