Zware industrie

De zware industrie is een overkoepelende term voor alle vormen van industrie waarbij over het algemeen zware grondstoffen worden gebruikt. Het is geen scherp afgebakende term, want de halfgeleiderindustrie wordt eveneens tot de zware industrie gerekend. Doorgaans bedoelt men met zware industrie onder meer industrieën als de mijnbouw, staalindustrie, machinebouw en chemische industrie.

Bedrijven die in de zware industrie actief zijn worden gekenmerkt door een verregaande mate van mechanisatie en automatisering. Deze sector levert dan ook in de regel niet aan consumenten maar aan industriële afnemers. Vakmanschap staat daarom hoog in het vaandel van de zware industrie. Dat is iets waar Payoffice B.V. zich in herkent en specialiseert.

Zeker nu er strenge klimaatdoelen zijn neergelegd, waarbij de zware industrie in 2030 grofweg de helft minder CO2 dient uit te staten, staat de sector onder druk. Payoffice B.V. helpt daarom graag om de stress te verlichten met onze hypermoderne backoffice ondersteuning.

Daarom minder stress met Payoffice

Onze backoffice ondersteuning helpt jou ontzorgen en focus houden op je kernactiviteiten. Dankzij onze backoffice ondersteuning heb je nu de mogelijkheid om een groot deel van je administratieve rompslomp te externaliseren. Payoffice B.V. neemt namelijk niet alleen de werving- en selectieprocedure van geschikte uitzendkrachten van je over, maar ook de bijbehorende salarisadministratie. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen meer te maken over of je wel voldoet aan de laatste cao- en wetswijzigingen aangaande arbeidscontracten. Bovendien verzorgt Payoffice B.V. de communicatie naar de uitzendkrachten. 

Als je gebruik maakt van de backoffice ondersteuning van Payoffice B.V. bespaart dat je een hoop werk, tijd en dus geld. Dankzij onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche hebben wij ons eigen softwarepakket ontwikkeld voor de loonadministratie dat uitblinkt in efficiëntie. Hierdoor kunnen uitzendkrachten snel en soepel hun gewerkte uren doorgegeven en andere relevante documentatie online inzien. Dat heeft voor jou als voordeel dat je gemotiveerd en tevreden personeel hebt waar je op kunt vertrouwen.

Tarieven

Dankzij onze unieke aanpak kunnen wij bovendien scherpe prijzen hanteren. Met snelle online toegang en accurate backoffice ondersteuning geniet je van forse kostenbesparingen. Daarom zijn we graag bereid om een vrijblijvende offerte op te stellen.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Terugbelverzoek

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.