Windindustrie

Vanwege de ophanden zijnde energietransitie in Nederland wordt de windindustrie een van de grootste groeimarkten in Nederland. Dit geldt met name voor de regio Rijnmond, waar veel aannemers en toeleveranciers van windparken zijn gevestigd. De ambitie van de Nederlandse regering om de energievoorziening te verduurzamen zorgt voor interessante industriële kansen voor de arbeidsmarkt.

In de Rijnmondregio gaat het met name om offshore windindustrie, die in een aantal opzichten verschilt van onshore windindustrie. De extremere offshore omstandigheden en wereldwijde projectlocaties vereisen een grotere schaal van windturbines en fundaties, die voor een geheel eigen industrie zorgen.

Bij de offshore wind industrie zijn in de Rijnmond in 2018 7.400 bedrijven (6,8% van totaal aantal bedrijven) met ruim 56 duizend arbeidsplaatsen (8,5% van totaal aantal arbeidsplaatsen) betrokken. Deze industrie bestaat uit veel deelsectoren, waarin een grote verscheidenheid van organisaties actief is met uiteenlopende werkzaamheden.

Vanwege de diversiteit van deze sector worden in de offshore wind industrie verschillende profielen gevraagd (met verschillende achtergronden, opleidingen en kansen). Het is dan ook de verwachting dat als gevolg van de stijgende vraag naar arbeidskrachten de wervingsproblemen voor werkgevers in de sector op termijn toe zullen nemen.

Kies daarom nu voor de backoffice ondersteuning van Payoffice B.V. om deze problemen voor te zijn en het overzicht te houden in deze snelgroeiende sector. Met onze complete backoffice ondersteuning hoef je niet langer zelf op zoek naar bekwaam personeel of vacatures uit te zetten bij verschillende partijen om goed opgeleide vakmensen te vinden. Net als dat lastige vragen van uitzendkrachten tot het verleden behoren, geldt dat evenzeer voor de administratieve rompslomp die erbij komt kijken.

De backoffice ondersteuning van Payoffice B.V. houdt namelijk in dat wij de gehele werving- en selectieprocedure van geschikte uitzendkrachten van je overnemen. Wij zorgen voor het tijdig uitbetalen van hun lonen, het opstellen van arbeidscontracten, de begeleiding bij ontslagprocedures en het verwerken van wets- en cao-wijzigingen. Doordat wij je administratief ontzorgen, heb jij meer tijd om je winst te maximaliseren.

Dankzij ons inhouse softwarepakket waarmee uitzendkrachten hun gewerkte uren kunnen doorgeven en relevante documentatie kunnen inzien, bespaar je enorm veel tijd. Tijd die je nu weer in je corebusiness kunt investeren. Met de backoffice ondersteuning van Payoffice B.V. worden wij jouw externe administratieve afdeling, terwijl je zelf de touwtjes in handen houdt.

Tarieven

Dankzij onze unieke aanpak kunnen wij bovendien scherpe prijzen hanteren. Met snelle online toegang en accurate backoffice ondersteuning geniet je van forse kostenbesparingen. Daarom zijn we graag bereid om een vrijblijvende offerte op te stellen.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Terugbelverzoek

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.