Petrochemische industrie

Wie in de petrochemische industrie actief is, is zich acuut bewust van de noodzaak van gespecialiseerd personeel. Petrochemie is immers een tak van de scheikunde die gericht is op de verwerking van aardolie en diverse afgeleide producten. Dat betekent dat je te maken hebt met ontvlambare stoffen. Met het oog op de veiligheid wil je dan ook geen onbekwaam personeel rond hebben lopen. Zeker in het enorme Rotterdamse havengebied met zijn grote petrochemische sector, een belangrijke levensader van de Nederlandse economie, is het extreem belangrijk dat er sprake is van professionele arbeidsdeling door middel van gekwalificeerd personeel.

Waar het voor de meeste mensen duidelijk is dat het onverstandig is om met gevaarlijke stoffen te werken als je geen chemicus bent, vergeet men wel eens dat dit natuurlijk ook geldt voor andere aspecten van de bedrijfsvoering. Desondanks zou het een vuistregel moeten zijn voor elk bedrijf dat je specialistisch werk overlaat aan specialisten. Een goed voorbeeld hiervan is de loonadministratie van je uitzendkrachten. Door de werkzaamheden rondom de salarisadministratie uit te besteden, heb jij je handen weer vrij voor zaken die raken aan de corebusiness van je bedrijf. Schakel daarom de hulp in van Payoffice BV; jouw partner voor de beste backoffice ondersteuning in de petrochemische industrie. Wij nemen de volgende taken van je over:

  • Werving- en selectieprocedure geschikte uitzendkrachten
  • Contacten onderhouden
  • Opstellen jaaropgaven
  • Advies omtrent CAO- en wetswijzigingen

Wanneer je bij ons je backoffice voor uitzendkrachten uitbesteedt, bespaart dat je een hoop werk en dus tijd. Door onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche zorgen wij ervoor dat alles soepel verloopt met onze intern ontwikkelde software. Dat heeft voor jou als voordeel dat je gemotiveerd en tevreden personeel hebt waar je op kunt vertrouwen.

Tarieven

Dankzij onze unieke aanpak kunnen wij bovendien scherpe prijzen hanteren. Met snelle online toegang en accurate backoffice ondersteuning geniet je van forse kostenbesparingen. Daarom zijn we graag bereid om een vrijblijvende offerte op te stellen.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact (hyperlink) met ons op voor een afspraak.

Terugbelverzoek

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.